Sök
    Arkiv
Kalender 2019 Smycken Försäkra din katt

Alice & Trollis vägar korsades tack vare Kattluckans omsorg för katter som behöver ett fortsatt och ett nytt liv. Vid första besöket på Kattluckan i augusti 2010 blev jag fäst både vid Trollis och Alice. Trollis den lilla silkesmjuka försynta fröken som verkade tacksam att bara ”få vara” och så Alice som kom utfarandes som en projektil genom fönstret för att snabbt charma mig innan hon försvann in igen till sin lilla unge.

Alice

Trollis

Trollis kom från ett hem men behövde omplacering av familjeskäl. Alice hade gått hemlös och dräktig i Vallentuna men hade en sådana tur att ”himlaporten” öppnade sig, d v s Birgt & Janne på Kattluckan förbarmade sig över ännu en katt.

Trollis

Jag hade bestämt mig för EN katt och det var svårt att bestämma sig men det blev Trollis bl.a. för att Alice inte var redo för flytt ännu på flera veckor. Jag var nästa glad för då blev valet lättare. Trollis skötte sig exemplariskt väl hemma och var en underbar kattfröken men jag tyckte hon behövde kattsällskap och jag kunde inte helt släppa tankarna på Alice så när hon väl var klar för flytt fick hon flytta hem till oss.

Alice

I början var det lite spott och fräs från Trollis men också en nyfikenhet. Efter två veckors boende tillsammans fungerar allt som det skall och dom trivs och har roligt tillsammans. Flickorna och inte minst jag är nöjd och belåten. Nu väntar vi bara på att det skall bli vår så vi kan åka till landet och där lär det inte saknas sysselsättning och stimulans..

Detta är ett litet bidrag för att kunna hjälpa andra katter och denna verksamhet men vi behöver bli fler. Gör en insats!

 © 2019 Kattluckan