Sök
    Arkiv
Kalender 2019 Smycken Försäkra din katt

Jag skulle vilja berätta lite om vår Emma som flyttade till oss i augusti 2008 (f d Anouk)Vi trivs väldigt bra tillsammans. Emma är snart tre år gammal, men uppför sig i mycket som en kattunge.  Väldigt nyfiken och livlig.Hon deltar i allt vi gör och är mycket kelig och sällskaplig

 

Hon är helt underbar och vi är helt i hennes våld. Hon får gå ut fritt på landet. Hon brukar komma hem då och då, och vid 5-tiden tycker hon det är dags för middag. Sedan går hon och lägger sig. Vi vill inte att hon ska vara ute på natten. På vintern är vi ju mest hemma i lägenheten i stan, och det blir väl lite trist för henne. Men hon motionerar friskt genom att rusa mellan våningarna, och sover dessemellan ganska mycket.

Hälsningar Birgit, Urban och Emma

 © 2019 Kattluckan