Sök
    Arkiv
Kalender 2019 Smycken Försäkra din katt

 

Simba trivs jättebra med kompisen Zeke och har nu kommit på flera saker som kan vara nyttiga för en katt att veta. Här kommer några exempel… 

 * Det finns flera möjligheter att ta sig in och ut ur huset… Antingen genom någon av dörrarna eller via balkongen (fast då får man använda närmaste äppelträd som ”trappa”). Om man har tur putsar någon ett lämpligt fönster och då kan man också ta sig in och ut den vägen.

* Om man jamar tillräckligt högt förstår matte att hon borde vakna och släppa ut mig alternativt ge mig mat oavsett om klockan bara är fem på morgonen. Husse måste nog ha hörapparat för han sover bara vidare trots högljutt jamande…

 
* Gädda måste vara en gåva från ovan! En dag när matte och husse varit borta på middag kom de hem med rensad gädda till mig. Jag försökte besinna mig och äta långsamt men det var ju så gott så jag råkade ha ner allt på golvet och fick jama jättemycket på matte innan hon kom och lyfte upp det igen (de får ju skylla sig själva om de ger mig mat i en sån där liten plastform som är så lätt att putta ner).  

 © 2019 Kattluckan