Sök
    Arkiv
Kalender 2019 Smycken Försäkra din katt

Simba
”Vi hade bestämt oss för att skaffa katt och hade också bestämt oss för att adoptera från ett katthem eller liknande. När vi kom till Kattluckan insåg vi att det inte skulle bli lätt att välja en katt och som tur var blev det i stället katten som valde oss! Så snart vi kom innanför dörren kom Simba fram till oss och ville hälsa, denna mjuka, söta lilla hårboll med massor av charm!

Nu har vi haft Simba sedan februari 2011 och vi kunde inte ha fått en bättre katt! Hon och Zeke (vår chihuahua) leker ofta med varandra och samarbetar för att få så mycket godis som möjligt. Zeke har lärt Simba att ”tigga” med ögonen och Simba har lärt Zeke att ”jama” för att verka ynklig (sannolikheten att få mat ökar då tycker de).

Simba är utekatt och regerar i äppelträden i vår trädgård. Hon går gärna med på kvällspromenaden med Zeke om vi går rätt runda. Hon är väldigt kelig med grannar och andra som går förbi tomten och tycker att alla borde ta en minut av sitt liv för att klappa henne. Vi har också sett henne hjälpa (?) grannarna med att packa bilen och att hon verkar ha en stark förkärlek för flyttkartonger och papperskassar. Hon sover oftast inne på nätterna, men de gånger hon stannar ute sover hon på sin dyna på altanen där hon även ligger på sommaren för att sola pälsen.

I somras åkte vi som vanligt till sommarstugan på Öland och gissa om Simba blev lycklig! Fanns hur mycket vilt som helst att jaga och systerligt nog delade hon med sig till Zeke som vi fick banta i sex veckor efter det.

Vi vill tacka Katttluckan för allt ert engagemang och att vi fick möjlighet att adoptera Simba genom er!”© 2019 Kattluckan