Alla kan hjälpa till!


Aktiv medlem

Aktiva medlemmar arbetar administrativt eller praktiskt med föreningens sysslor och uppgifter. Som aktiv medlem har du rätt att medverka på möten och påverka föreningens verksamhet. För att bli aktiv medlem så måste du enligt stadgarna bli rekommenderad av två redan aktiva medlemmar. Kontakta oss gärna för mer information om hur du blir aktiv medlem.

Akuthem

Som akuthem öppnar du tillfälligt upp ditt hem för en hemlös katt tills vi finner ett nytt, permanent hem åt den. Läs mer och anmäl ditt intresse här

Omvårdnadshem

Ibland får vi in katter som är lite äldre eller har vissa kroniska sjukdomar som emellanåt kräver medicinering. Chanserna för att dessa katter skall adopteras till ett vanligt hem är små, då katten ofta behöver mer tillsyn än normalt.

Därför har vi tagit fram möjligheten att adoptera dessa katter som omvårdnadshem, vilket i all enkelhet innebär att du inte betalar någon adoptionskostnad och Kattluckan står för kattens eventuella medicinering och veterinärsbesök för de sjukdomar/problem katten har med sig vid flytt. Det enda du behöver bidra med, förutom ett för katten kärleksfyllt hem, är kattförsäkring, kattsand, mat och den årliga vaccineringen.

Donationer
Alla gåvor, stora som små, är varmt välkomna och kan inbetalas på vårt bankgiro
292-2292. Märk inbetalningen med “Gåva”.

 

Sponsor
Att vara sponsor i Kattluckan innebär att du eller ditt företag i första hand bidrar med direkt stöd till de hemlösa katter som vi arbetar med, men även till specifika projekt och evenemang. Men det handlar inte bara om ekonomiskt stöd, utan även ett samarbete där vi tillsammans hjälper de nödställda katterna.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer.