Katter som söker hem


Alla katter från Föreningen Kattluckan har fått minst en vaccination mot kattpest och kattsnuva samt är ID-märkta med både chip och öronmärkning. Vuxna katter är även kastrerade.

Om du mot förmodan inte skulle hitta dina drömmars katt bland de som vi har inne just nu så går det bra att fylla i en generell intresseanmälan, där du kan ange lite mer i detalj hur just din katt skall vara, så kontaktar vi dig om det dyker upp någon som passar dina önskemål.

Läs mer under Att adoptera en katt för information om hur du går till väga för att adoptera en katt och aktuella priser.


8 katter söker nya hem just nu.
Diesel
Kön: Hane
Ålder: 11 mån
Färg: Bruntigré
En lekglad kille med mycket spring i benen, vill ha en kompis att busa med och gärna kunna få gå ut och springa.
Nellie
Kön: Hona
Ålder: 2 år
Färg: Svart-Vit
En trevlig dam som gärna ligger i knät och myser. Vill gärna kunna få gå ut i en trygg tillvaro. En barnfamilj är hennes högsta önskan.
Siri
Kön: Hona
Ålder: 5 år
Färg: Svartsmoke-Vit
Siri är en trevlig liten dam som tyvärr har varit med om för många flyttar!! Hon behöver tid för att lära känna nya personer och kräver någon som har mycket tålamod. Vill gärna kunna få gå ut i en skyddad miljö. Kattkompis inget problem.
Fadder
Eva Runefelt
Bengt Adolfi
Charlie Boy
Kön: Hane
Ålder: 5 år
Färg: Svart-Vit
Har flyttat mycket trots att han är så ung. Nu vill Charlie Boy ha ett permanent och tryggt hem på landet där han kan få gå ut som han vill, helst ensamkatt och någon som har mycket tid för honom.
Fadder
Gullan Eriksdotter
Pia & Dan Brander Andersson
Chippen
Kön: Hane
Ålder: 7 år
Färg: Rödtabby
Chippens glad och sprallig bus kille söker ett nytt hem där han kan få gå ut i en trygg miljö kattkompis inget problem.
Fadder
Mats & Gun Nilsson
Marie Lundin
Eva Fredriksson
Fia
Kön: Hona
Ålder: 10 år
Färg: Bruntigré-Vit
Fia är en bestämd dam och rätt tuff i sitt sätt att vara även om hon är väldigt liten. Ensamkatt helst till pensionär vill gärna kunna få gå ut.
Fadder
Mona Kock
Lotta Falk
Fjompan
Kön: Hona
Ålder: 4 år
Färg: Svart-Vit Semilånghår
Fjompan en otroligt glad och mysig katt som gärna vill kunna gå ute fritt , hon verkligen älskar att vara ute så bor du på landet så är Fjompan katten för dig , kattkompisar inget problem.
Fadder
Mats Jeppson
Lotta Falk
Susiete & Richard Demant
Sessan
Kön: Hona
Ålder: 10 år
Färg: Svart
Mycket trevlig nätt och social kattdam som gärna sitter i knät och myser. Vill kunna gå ute fritt, kattsällskap inget problem.
Fadder
Ann-Christine Gullans


Bokade katter
Dessa katter är bokade och flyttar snart till nya hem!
1 katt är bokad.
Iza
Kön: Hona
Ålder: 3 år
Färg: Svartsilvertigre-Vit
En trevlig och pratig katt. Väldigt kelig och vill gärna kunna få gå ut i en trygg miljö. En kattkompis är inget problem. En försiktig dam som har en otroligt vacker färg.